Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/b/4/f/thaiembassy.dk/httpd.www/wp-content/plugins/twitter-facebook-google-plusone-share/tf_display.php on line 72 Warning: Undefined variable $url in /customers/b/4/f/thaiembassy.dk/httpd.www/wp-content/plugins/twitter-facebook-google-plusone-share/tf_display.php on line 365

Kæledyr på rejse

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/b/4/f/thaiembassy.dk/httpd.www/wp-content/plugins/twitter-facebook-google-plusone-share/tf_display.php on line 72

Indførsel af kæledyr til Thailand

Der henvises til Department of Livestock-Developments vejledning for import af hunde og katte til Thailand.

Regler for indførsel af hunde og katte:

Regler for indførsel af hunde og katte:

1) Helbredsattest på engelsk udstedt og underskrevet af en fuldtids autoriseret veterinær myndighed i det land, hvorfra dyret eksporteres, såfremt det i forvejen er godkendt af en veterinær, med angivelse af:

1.1) antal af dyr

1.2) race, køn, alder og farver eller anden identifikation af dyret

1.3) navn og adresse af ejer ELLER kennel, hvor dyret er opdrættet

1.4) bekræftelse af følgende betingelser (2) til (5).

2) Dyrene kommer fra et område, hvor veterinære sygdomme er under kontrol. De forekommer raske og uden tegn på uheldige og smitsomme sygdomme inklusiv Ectoparasitism på tidspunktet for eksport og er i stand til at rejse.

3) Landet har været fri for Rabies i en periode på mindst 12 (tolv) måneder Eller, dyret er blevet vaccineret mod Rabies med en officielt godkendt vaccine ikke mindre end 21 (enogtyve) dage før afrejse.

4) ENTEN a) hunden er vaccineret mod Leptospirosis mindst 21 (enogtyve) dage før afrejse. ELLER b) hunden har gennemgået en prøve for Leptospirosis med negativ resultat i en periode på 30 (tredive) dage forud for afrejse.

5) Dyrene skal være vaccineret mod andre betydningsfulde uheldige og smitsomme sygdomme så som: Distemper, Hepatitis og Parvovirus med en officielt godkendt vaccine mindst 21 (enogtyve) dage før afrejse.

6) Dyrene skal transporteres i en godkendt container, så dyret ikke udsættes for risiko for skade eller unødige lidelser.

7) Det er ikke tilladt, at dyrene kommer i kontakt med andre dyr, såfremt mellemlanding er påkrævet i en godkendt og midlertidig lufthavn. Det kan ikke tillades, at de forlader lufthavnens område, med undtagelse af forflyttelse til en officielt godkendt karantæne område.

8) Dyrene skal være i karantæne i en godkendt lokalitet i en periode af ikke indre end 30 (tredive) dage efter ankomst, og i denne periode skal de underkastes nødvendige prøver/eller behandlinger. Importøren/ejeren bærer alle eventuelle omkostninger, som måtte forekomme.

9) Undladelse af opfyldning af ovennævnte procedurer kan medføre, at dyrene bliver returneret til oprindelseslandet, eller aflivet uden erstatning.

For yderligere information, kontakt venligst:

Bureau of Disease Control and Vetenary Services, Department of Livestock Development, Phayathai Road, Ratchtavee 10400, Thailand.

Tlf. (662) 653-4444, lokal 4174, 4175, 4177-79

Fax. (662) 653-4865

E-mail: dcontrol8@dld.go.th

Website: Bring your pet to Thailand

Kilde : Det Kongelige Thailandske Generalkonsulat

Ministeriet af Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Print Friendly, PDF & Email
Web Design BangladeshBangladesh Online Market